Garn, garn, garn!

Hej igen och välkomna tillbaka hit till min blogg och ännu ett inlägg! Jag hoppas att alla mina fina läsare mår bra och att ni har fått en bra start på den här veckan. Som många av er redan vet om så är jag ju väldigt garnintresserad och skriver rätt så ofta här på bloggen om detta intresse. När jag har nämnt detta så har det faktiskt varit rätt så många av er som har hört av er till mig och vill veta vart jag vänder mig när jag ska köpa just garn, och lite mer specifikt, handfärgade garn. Jag vet att många av mina läsare, precis som jag, befinner sig i Stockholm så därför så kommer det här att vara lite smått riktat till er som befinner er då på exempelvis Östermalm, Kungsholmen eller Södermalm med omnejd.

Den garnshop som jag skulle vilja uppmärksamma er om här i mitt inlägg idag heter inget annat än Stäkets Hantverk & Design och det är till dem som jag själv vänder mig gång på gång då jag vill köpa kvalitativa och handfärgade garner! Jag tycker absolut att det är till just Stäkets Hantverk & Design som ni ska vända er ifall det nu är så att ni känner er lika garn-galna som jag och är på jakt efter en butik där ni kan finna allt det som ni söker. Hur som helst så ska jag dock inte tjata på så himla mycket mer nu, men jag hoppas verkligen att det här kommer att kunna vara till någon form av hjälp för er som har uttryckt ett intresse för det här. Jag lägger in en länk här någonstans i texten så att ni smidigt kan klicka er in direkt till Stäkets Hantverk & Design och läsa på lite mer om vilka de är och vad de erbjuder!