Vårt fina kontor!

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Vad kul att ni fortsätter att hitta tillbaka hit och att ni nu dessutom har börjat engagera er lite mer nere i kommentarsfälten. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra helg. Idag så tänkte jag skriva ett par ord om det här med att anlita tjänster inom kontorsstäd i exempelvis Vasastan, på Södermalm eller Norrmalm här i Stockholm. Som många av er redan vet om vid det här laget så är jag ju egenföretagare och hyr ett kontor här i stan.

Dock så hade det nu under den senaste tiden blivit oerhört svårt för mig att hinna ta hand om städningen på kontoret. När jag för ett litet tag sedan nämnde detta i ett annat inlägg så var det en del av er, som också läser min blogg just på grund av att jag ofta skriver om min vardag som företagare, och som dessutom också är egenföretagare i Stockholm, som hörde av er till mig och ville veta just vem som man skulle vända sig till. Det företaget som jag personligen valde att vända mig till efter att ha hört mycket gott heter inget annat än Karin Granbecks Fina Rum AB och det är även detta företag som jag skulle vilja rekommendera vidare till er här idag. Karin Granbecks Fina Rum AB är verkligen hur duktig och kompetent som helst när det kommer till det som hon sysslar med och jag tycker utan tvekan att ni ska kontakta det här företaget ifall ni behöver hjälp med just kontorsstädning i Vasastan eller på Södermalm och Norrmalm bland annat. Det är det värt kan jag lova! Ha nu en riktigt bra fortsatt vecka, allesammans, så hörs vi väl snart av igen här på bloggen i ett annat inlägg.